Sextoys

Mannen, vrouwen en stelletjes gebruiken steeds vaker één of meerdere sextoys om zo meer erotisch genot te beleven. Je kunt wel stellen dat, zeker tegenwoordig, zonder erotische artikelen je seksleven toch iets minder als dan met één of meerdere speeltjes. Of je nou single bent of al jarenlang een relatie hebt, het gebruik van sextoys heeft een hoop voordelen ten aanzien van het plezier dat je beleeft in de slaapkamer. Steeds maar weer hetzelfde standje met je partner of altijd maar weer jezelf bevredigen door af te trekken of te vingeren, wordt na verloop van tijd saai. Door het introduceren van een seksspeeltje zal je horizon verbreedt worden en leer je je eigen lichaam en die van je partner een stuk beter kennen. Heb je nog geen sex toy in bezit of wil je graag eens andere delen van je lichaam stimuleren. In dit artikel vind je de leukste en kinky ideeën voor mannen, vrouwen en koppels.

Sextoys voor mannen

Al jaren staan de masturbators bij mannen bovenaan het verlanglijstje. Ook totaal niet verwonderlijk gezien de oneindige mogelijkheden die er qua masturbators te vinden zijn. Zo vind je complete sekspoppen, blowjob masturbators, kunstvaginas, vibrerende masturbators, maar ook bijvoorbeeld de wereldberoemde Fleshlights. Overige seksspeeltjes voor mannen die gretig aftrek vinden zijn penispompen en penisringen. De populariteit van deze speeltjes zit hem voornamelijk in het feit dat je hiermee je orgasme kunt trainen door deze uit te stellen (penispompen) of tijdens de seks het langer vol kunt houden (penisringen). Dan zijn er ook nog de anale seksspeeltjes die mannen steeds meer ontdekken als nieuwe vorm van extra stimulatie.

Sextoys voor vrouwen

Vibrators en dildos hoeven wij natuurlijk niet uit te leggen dat deze bij vrouwen nog altijd het meest populair zijn. Toch is er met de komst van de seksmachines, waarmee realistische seks nagebootst kan worden, een kleine verschuiving gaande, zeker onder single vrouwen. Daarbij wil ik je toch ook nog wijzen op de vagina balletjes en vagina pompen als leuke manier om een intens en krachtig orgasme mee te beleven. Zo zijn er nog tal van specifieke vrouwen sex toys die zich richten op bepaalde onderdelen van het lichaam, waarvan je waarschijnlijk het bestaan niet eens van af wist. Kijk eens rond in een erotische winkel voor spannende inspiratie.

Sextoys voor koppels

Koppels die samen meer plezier willen beleven kunnen een uitstapje maken naar BDSM en hiervoor kinky sextoys te kopen. Wees niet bang, dit hoeft niet direct te betekenen dat je elkaar moet pijnigen of in een stellage moet hangen. Er zijn vele soorten "onschuldige" BDSM spelletjes te verzinnen met een zweepje of boeien set die voor elk stelletje toegankelijk is. Ook de zogenaamde koppel sextoys, die jullie beide gelijktijdig verwennen tijdens de seks zijn erg populair. Een voorbeeld hiervan zijn de koppel vibrators, welke bij de vrouw geplaatst worden en door vibraties de man en vrouw tijdens de seks extra stimuleert. Leer elkaars orgasme een stuk beter kennen en kies een spannend koppel seksspeeltje uit!